Scaun Auto 0-36 Kg Cangaroo Colonel Black - imaginea 1

Scaun Auto 0-36 Kg Cangaroo Colonel Black

Ultimele produse in stoc
505,00 lei
Nicio taxa
 


Scaunul auto Colonel de la Cangaroo este un scaun frumos pentru utilizare pe termen lung.
Il poti folosi de la nastere p&acirc,na c&acirc,nd copilul tau are aproximativ 12 ani! In plus, scaunul poate fi rotit cu 360 de grade, astfel inc&acirc,t sa il puteti asigura cu usurinta pe micut si sa-l scoateti din masina.

In grupa 0 (0-36 kg / p&acirc,na la 80 cm) puneti intotdeauna scaunul auto in directia de mers. Apoi atasati scaunul auto cu c&acirc,rligele isofix si ancora superioara. Iti fixezi copilul in siguranta cu o centura de siguranta in 5 puncte. In aceasta faza este posibil sa asezati scaunul in pozitie inclinata si copilul dumneavoastra poate trage un pui de somn frumos.

Daca copilul tau c&acirc,ntareste 9 kilograme, treci la faza urmatoare, grupa 1 (9-18 kg / 80 p&acirc,na la 105 cm). Scaunul auto este asezat in fata si fixat cu c&acirc,rlige isofix si ancora superioara. Il fixezi pe cel mic cu centura de siguranta in 3 puncte.

Nota: scaunul auto poate fi rotit doar 360 &deg, cu accesoriu isofix.

In faza urmatoare, grupa 2/3 (100-150 cm), copilul dvs. este putin mai mare si puteti scoate pernele pentru bebelusi si centura de siguranta in 5 puncte de pe scaunul auto. In aceasta faza, scaunul auto este inca inainte si va fixati copilul in siguranta cu centura de siguranta in 3 puncte. In aceasta faza, asigurati scaunul auto cu c&acirc,rlige isofix si ancora superioara sau centura de siguranta in 3 puncte. Nota: dupa fixarea scaunului auto cu centura de siguranta, acesta nu poate fi rotit la 360 &deg,.

Scaunul are perne moi si tampoane pentru centurile de siguranta, astfel inc&acirc,t copilul dumneavoastra sa se simta confortabil in fiecare calatorie cu masina. Spatarul este usor reglabil in 4 pozitii. Tetiera este detasabila si reglabila in 3 pozitii. In plus, scaunul auto este echipat cu un sistem de protectie laterala.

SPS = &nbsp,copilul dumneavoastra este protejat suplimentar intr-o coliziune laterala. Pentru siguranta si confort, sunteti in locul potrivit cu scaunul auto Colonel!

Proprietati:
- Potrivit pentru copii de la 0-36 kg (0-12 ani)
- 360 &deg, rotativ
- Sistem de montare Isofix
- Cu tether superior
- Include centura de siguranta in 5 puncte
- Inclusiv perne pentru bebelusi si tampoane pentru centurile de siguranta
- Include sistem de protectie laterala
- Spatar reglabil in 4 pozitii
- Tetiera detasabila si reglabila in 3 pozitii

Dimensiuni: 37 x 43 x 56 cm
Greutate: 9,5 kg

NTCANGAROO
NT00080948
2019-06-20
No reviews
Product added to wishlist
Site-ul www.piticel.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.